Přejít na obsah
Vhodné pro Vhodné i pro absolventyVhodné i pro OZPVhodné pro muže i ženy
Vhodné pro: absolventy, OZP, muže i ženy.

Product manager metrik vyhledávání

Jsme parta produkťáků analytiků a vývojářů z Business Intelligence a do týmu Metrik a ukazatelů hledáme člena, který se bude rád učit a má týmového ducha.

Jak to u nás vypadá?

Aby se vývoj vyhledávání ubíral správným směrem, potřebujeme mít dobré metriky a správně vyhodnocené projekty (pracujeme s daty uživatelů Vyhledávaní, která vznikají v interním datovém týmu). Ve vaší režii bude navrhovat, jak vyhodnotíme úspěch produktu a projektů a jaké nástroje k tomu použijeme. Součástí vaší práce bude komunikace s interními zákazníky (analytici, výzkumníci, vývojáři) a získávat podněty pro rozvoj produktů a služeb týmu Metrik a ukazatelů (např. vlastní řešení pro online testování).

A jak to celé probíhá?

Pro správné a rychlé fungování potřebujeme mít správně vyhodnoceny přínosy projektů a celého produktu na správných metrikách a reportech. Budete pomáhat s vylepšováním A/B testů a vyhodnocováním projektů a vytvářet jednotlivá zadání pro vývojový tým. Zároveň bude ve vaší režii navrhovat reporty a vytvářet zadání pro průzkum nových metrik. To vše budete organizovat, prioritizovat a produktově povedete svůj tým.

Pracujeme jak v opensource, tak ve vlastním řešení s obrovským množstvím dat (data z HDFS zpracováváme přes PySpark a často vizualizujeme v Tableau).

Co bychom od vás potřebovali?

  • Hledáme samostatného a proaktivního člověka s chutí se učit a pracovat na sobě.
  • Vytvářet srozumitelné zadání a dobře řadit své produktové požadavky.
  • Dokážete efektivně a přirozeně komunikovat – budete spolupracovat napříč týmy (výzkum, vývoj, analytika).
  • Výhodou je zkušenost s programováním v některém ze skriptovacích jazyků (např. Python, Matlab, PHP). My pracujeme v Python/PySpark.
  • Hodit se vám bude i základní znalost databázových jazyků (využíváme PostgreSQL), znalost prostředí OS Unix/Linux.
  • Mnohem důležitější pro nás ale je schopnost dotahovat věci do konce a zapálení pro věc.
  • Pozice je vhodná i pro šikovné absolventy se zaměřením na IT obory.

Na co se můžete těšit?

  • Na skvělý tým lidí, kteří s vámi budou sdílet know how a jsou jedničky v svém oboru Uvolněnou atmosféru – tykáme si, pomáháme si a sdílíme informace, do práce můžete chodit klidně v sandálech a kulichu
  • Férový přístup – jsme tolerantní, pravidla respektujeme, ale zbytečně netvoříme
  • Pružnou pracovní dobu (začátek a konec necháme na vás), home office (pracujeme v hybridním nastavení – až 3 dny práce z domova za týden), možnost využít 30 dní volna (5 týdnů dovolené, až 5 free days) a další řadu zajímavých benefitů jako interní vzdělávání, ovocné dny, cafeterii nebo fitko přímo na centrále, jsme dog friendly, podporujeme rodiny, máme Lunchbox, Rohlík point…
  • Spolupráci na HPP.
  • Že se s námi rozhodně nebudete nudit ;-)

S kým budete spolupracovat

Michal Sedláček
Manažer týmu chytrých dat
Do Seznamu jsem nastoupil v roce 2011 přímo do týmu vyhledávání (je to sice už pár let, ale takto unikátní službu lehce nenajdete). Postupně jsem prošel několik pozic – byl jsem vedoucím týmu administrátorů, produkťákem a momentálně vedu týmy, kam spadá mimo jiné i analytika. V týmech hlídáme, aby nám vyhledávání fungovalo správně, sbíráme zpětnou vazbu a analyzujeme data pro další rozvoj. Mimo práci se věnuji rodině a baví mě moderní magie.

Na co se můžete těšit

Firemní školka

Kousek od naší centrály máme firemní školku Seznámek. Kde to jen trochu jde, snažíme se rodičům vyjít vstříc a pomoct skloubit práci a rodinu.

Homeoffice

Víme, že doma je doma, proto netrváme na tom, abyste v našich kancelářích seděli každý den.

Lékař online 24/7

Zdraví je u nás na prvním místě. Ušetřete čas dojížděním a poraďte se rovnou online. Lékař je vám k dispozici ve dne v noci.

Cafeterie

Kredit na sport, kulturu, vzdělávání, cestování, zdraví, životko nebo penzijko. S cafeterií si však můžete zařídit třeba i den volna navíc.

Interní vzdělávání

Rozšíříte si obzory pod vedením našich trenérů.

Dovolená navíc

Čeká vás 5 týdnů dovolené. Další 2 dny volna si můžete dokoupit z Cafeterie.
Praha

Zalíbila se vám tato pozice? Napište Lucii

Další volné pozice

Praha – Anděl

Seznam.cz, a.s., Radlická 3294/10, Praha, Smíchov

Naši centrálu najdete hned u metra, tramvaje i autobusu. Přímo v budově pak můžete potrápit tělo v posilovně, zagrilovat si na některé z našich teras, kde máme i stolní fotbálky, nebo nakouknout pod pokličku Televize Seznam.

Máte jiné představy?

Pošlete nám rovnou svůj životopis. Podíváme se na něj a až se objeví místo pro vás, rádi se ozveme.

Poslat životopis

Virtuální prohlídka

"*" indicates required fields

"*" indicates required fields

"*" indicates required fields

"*" indicates required fields