Přejít na obsah
Vhodné pro Vhodné i pro absolventyVhodné pro muže i ženy
Vhodné pro: absolventy, muže i ženy.

Obchodník online marketingových služeb Seznam.cz

Do našeho brněnského týmu hledáme obchodníka, který bude pomáhat našim klientům získávat zákazníky na internetu. Přichází k nám klienti z různých prostředí. Úkolem obchodníka je komunikace a nacházení toho nejlepšího řešení na míru klienta, tak aby mohl rozvíjet co nejefektivněji své podnikání a business cíle.

V týmu budete spolupracovat se 7 dalšími obchodníky a manažerem Martinem. Kancelář a celý tým má zázemí v Brně. Svěříme vám klienty v celém JM kraji. 

Na začátku vás čeká zejména oslovování nových klientů. Abyste co nejdříve zvládli pojmout šířku našich služeb a rychle se zorientovali, budete mít k dispozici komplexní školení a e-learningy. Budete kombinovat vlastní schůzky a účast na schůzkách kolegů a tím své teoretické poznatky uplatňovat v praxi. Bez řidičského oprávnění typu B se tedy neobejdete. Po adaptaci (což je 3-5 měsíců) je pak práce naopak zaměřená především na péči o stávající klienty.

Do týmu nám dobře zapadnete, pokud vás baví komunikace se zákazníky, akvizice nových zákazníků – nebojíte se zavolat na neznámé místo, dokážete rozpoznat obchodní příležitost a umíte aktivně nabídnout řešení. Velmi důležitá je cílevědomost a schopnost dosahovat vytyčených cílů – nespokojíte se s druhým místem.

Kvalita je u nás před kvantitou, jen tak můžeme být našim klientům dobrými obchodními partnery. Nečeká vás 15 schůzek denně, za to trochu více administrativy a poctivého zadávání informací do interního obchodního systému. 

Martin (Manažer obchodního týmu):

Aktuálně hledám do obchodního týmu posilu. Nevadí, pokud se nevyznáš v online prostředí. Společně s týmem trenérů, tvých kolegů a mé podpory tě vybavíme vším potřebným do terénu v rámci adaptace a dále budeme pracovat na tvém rozvoji. Region je velký, a proto i ty budeš denně s klienty na schůzkách a jednat po telefonu. Klientům budeš pomáhat v rozvoji jejich podnikání a zároveň plnit své obchodní cíle. 

Honza (Obchodník):

V mé práci jsem často na cestách, poznávám krásy našeho kraje a starám se o zajímavé zákazníky. Držím si všeobecný přehled o dění na českém internetu. Je fajn sledovat dynamický svět reklamy zevnitř. Seznam je pro mě velice významná značka u nás i v Evropě. Jsem rád za to, že jsem „Seznamák“ a tobě mohu práci u nás jen doporučit. 

S kým budete spolupracovat

Martin Horák
Manažer obchodního týmu
Jsem Seznamákem od roku 2019 a postupně jsem se vypracoval z Account Managera přes seniorního obchodníka až na pozici manažera obchodního týmu. Společně se svým týmem hledáme pro menší a střední klienty ta nejvhodnější řešení. Naším cílem je být pro ně hlavně parťákem, na kterého se mohou s čímkoli obrátit. S obchodníky pracujeme na rozvoji klientů, ale dbáme i na ten vlastní.

Na co se můžete těšit

Lékař online 24/7

Zdraví je u nás na prvním místě. Ušetřete čas dojížděním a poraďte se rovnou online. Lékař je vám k dispozici ve dne v noci.

Homeoffice

Víme, že doma je doma, proto netrváme na tom, abyste v našich kancelářích seděli každý den.

Sport nejen v posilovně

Protáhnete se v posilovně nebo třeba na hodině jógy. Každý Seznamák může také sportovat díky Multisportce pořízené z Cafeterie.

Zajímavá finanční odměna

Vaši práci a talent náležitě oceníme.

Automobil

Do práce i na schůzky pěkně v pohodlí. Auto ale můžete využívat i k soukromým účelům.

Technika na přání

Mac, Windows nebo Linux. Pracovat ale můžete i na vlastním počítači, na který vám budeme finančně přispívat.

Cafeterie

Kredit na sport, kulturu, vzdělávání, cestování, zdraví, životko nebo penzijko. S cafeterií si však můžete zařídit třeba i den volna navíc.

Interní vzdělávání

Rozšíříte si obzory pod vedením našich trenérů.

Pružná pracovní doba

Volnost dostanou skřivani i sovy. Je jen na vás, jestli začnete pracovat brzy ráno nebo si přispíte.

Dovolená navíc

Čeká vás 5 týdnů dovolené. Další 2 dny volna si můžete dokoupit z Cafeterie.

Pet friendly

I váš čtyřnohý miláček pozná Seznam na vlastní kůži.

Ovoce do práce

Dvakrát měsíčně dostanete nálož vitamínů přímo do kanceláře.
Brno

Zalíbila se vám tato pozice?

Další volné pozice

Brno, Palachovo náměstí 797/4

Seznam.cz, a.s., Palachovo náměstí 797/4, Brno, Starý Lískovec

Naší brněnskou pobočku s moderními prostory najdete přímo ve stylovém Campus Science Parku. Kromě široké nabídky stravování v areálu můžete využít atraktivní odpočinkovou zónu, hřiště nebo terasu. Hned za rohem komplexu je obchodní centrum Campus Square, kam si můžete pro něco doběhnout. Ať už pojedete MHD, autem nebo na kole, dostanete se k nám naprosto bez problémů, protože pobočka je přímo u D1.

Máte jiné představy?

Pošlete nám rovnou svůj životopis. Podíváme se na něj a až se objeví místo pro vás, rádi se ozveme.

Poslat životopis

Virtuální prohlídka

"*" indicates required fields

"*" indicates required fields

"*" indicates required fields

"*" indicates required fields